Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Posledni tajemstvi Treti rise / Secrets of the Third Reich -1/2.série (2011 - 2012)(CZ)[720pLQ][WebRip] = CSFD 77% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Posledni tajemstvi Treti rise / Secrets of the Third Reich -1/2.série (2011 - 2012)(CZ)[720pLQ][WebRip] = CSFD 77% Názov:Posledni tajemstvi Treti rise / Secrets of the Third Reich -1/2.série (2011 - 2012)(CZ)[720pLQ][WebRip] = CSFD 77% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Dokument - Velikost:15.1 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2017-03-05 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Dokumentarny,Valecny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    http://www.ceskatelevize.cz/porady/10623973386-posledni-tajemstvi-treti-rise/dily/11054983070/starsi]Německý dokumentární cyklus

    Německý dokumentární cyklus z roku 2011
    Jazyk: CZ 
    Bonusy: Ne 
    Titulky: CZ - pro neslyšící 
    Vysílání: 2.9.2014 - 20:00, 9.9.2014 - 20:00, 16.9.2014 - 20:00, 23.9.2014 - 20:00, 30.9.2014 - 20:00, 7.10.2014 - 20:00 
    Originální název: Last Secrets of the Third Reich 
    Rok výroby: 2011 ( dabing 2014 ) 
    Délka: 6 x 50 min. 
    http://www.csfd.cz/film/326171-posledni-tajemstvi-treti-rise/prehled/

    Německý dokumentární cyklus z roku 2012
    Jazyk: CZ 
    Titulky: CZ - pro neslyšící 
    Originální název: Secrets of the Third Reich 
    Rok výroby: 2012 ( dabing 2016 ) 
    Vysílání: duben - květen 2016 
    Délka: 5 x 50 min. http://www.csfd.cz/film/326171-posledni-tajemstvi-treti-rise/prehled/
    Popis:      

    Hitlerova pravá ruka

    Jednotky SS pod vedením všemocného velitele Heinricha Himmlera se staly díky své neobyčejné efektivitě a bezohlednosti nepostradatelnou bezpečnostní silou hitlerovského Německa. Himmler měl své špehy doslova všude a nikdo se před nimi nemohl cítit v bezpečí, báli se ho dokonce i jeho přátelé a spolustraníci. To byla však jen jedna z tváří Hitlerova obdivovatele a nejfanatičtějšího přisluhovače, který byl pro prokázání nadřazenosti árijské rasy schopen udělat mnohé. Po definitivní porážce Třetí říše nedodržel svůj slib příslušníkům SS, že ponese odpovědnost za jejich činy. V americkém zajateckém táboře, kde se chtěl ukrýt mezi dalšími prchajícími německými vojáky, byl odhalen a krátce nato rozkousl tobolku s kyanidem. 

    Hitlerův generál 

    Světové proslulosti se Erwinu Rommelovi dostalo v Libyi. Zde měl „Pouštní liška“, jak byl často nazýván, podpořit italská vojska stojící proti britské armádě. Hitler se totiž obával, že Italové utrpí v severní Africe těžkou porážku, která by je mohla nadobro vyřadit z války. Proto poslal do libyjské pouště nevelkou tankovou jednotku vedenou relativně mladým, ale zkušeným generálem, aby tomu zabránil. V danou chvíli šlo možná spíše o politickou, než vojenskou podporu. Ovšem Rommel tehdy velel sedmé tankové divizi, která si kvůli rychlosti svého postupu vysloužila přídomek „divize duchů“. Znenadání se objevila a hned zase zmizela a dokázala tedy vítězit díky své rychlosti, agresivitě a momentu překvapení. Tak se z nepříliš známého velitele brzy zrodila mediální hvězda, pro své schopnosti uznávaná Němci i Spojenci. V červenci 1944 se však Rommel zapletl do spiknutí, které jej o pár měsíců později mělo stát život. 

    Hitlerovy ženy 

    Německé ženy Hitlera zbožňovaly a snily o tom, že jednou stanou po jeho boku. Pokud by tedy měl Hitler přítelkyni, milenku, manželku nebo snad dokonce rodinu, bylo by po nadějích. Goebbelsova propaganda se proto snažila, aby veřejnost vnímala Hitlera jako svobodného muže, který je ženatý pouze s Německem. Svět se tak nikdy neměl dozvědět o Marii Reiterové či Geli Raubalové, Hitlerově neteři, které se kvůli jeho citové „chladnosti“ pokusily o sebevraždu, druhá jmenovaná úspěšně. A stejně tak měla v tajnosti zůstat i Hitlerova dlouholetá milenka Eva Braunová, kterou poznal jako asistentku ve fotografickém ateliéru, když jí bylo pouhých 17 let, a která se nakonec 29. dubna 1945, v předvečer jejich společné sebevraždy, stala jeho manželkou. 

    [b]Hitlerův architekt
     

    Kdyby měli soudci mezinárodního norimberského vojenského tribunálu v letech 1945 a 1946 stejné informace, jaké máme dnes, pravděpodobně by Albert Speer skončil na šibenici s ostatními usvědčenými válečnými zločinci. Přesto se tomuto architektovi, z jehož pera pocházely například návrhy Nového říšského kancléřství, a pozdějšímu ministrovi zbrojního průmyslu podařilo přesvědčit přítomné, že o nacistických zvěrstvech a otrockém zneužívání vězňů z koncentračních táborů neměl ponětí. Odpykal si tak pouze 20letý trest a po svém propuštění a vydání autobiografické knihy se stal váženou mediální hvězdou. Navíc si prodejem obrazů, které pravděpodobně pocházely z uloupeného židovského majetku, zajistil pohodlné stáří. 

    Hitler a peníze 

    Skutečný život Adolfa Hitlera byl na hony vzdálen obrazu „hrdiny dělnické třídy“, jak ho prezentovala nacistická propaganda. Vedl celkem pohodlný až bohémský život a úředním záležitostem se příliš nevěnoval. Vstával pozdě, každé odpoledne si dopřával kávu se zákuskem a po večerech rád sledoval filmy ve společnosti svých přátel. Jeho spolupracovníci, kteří měli na starosti chod Třetí říše, byli jeho vlažným přístupem k práci roztrpčeni. Mezi zdroje jeho příjmů, které z převážné většiny nikdy nevykazoval a odmítal danit, patřily honoráře z prodeje knihy Mein Kampf i štědré sponzorské dary nacistických sympatizantů. 

    Hitlerova rodina 

    V době, kdy rozhodující byl rodinný původ a příslušnost k árijské rase, museli všichni stoupenci i nejbližší spolupracovníci Adolfa Hitlera prokázat, že jsou správného rodu a žijí podle nejpřísnějších morálních zásad. Samotný Hitler měl však co skrývat. Kromě nevyjasněných rodinných poměrů v minulosti mu starosti přidělávali i žijící příbuzní. Jeho sestra Paula se zasnoubila s lékařem, který na vídeňské klinice provozoval masové vraždy duševně chorých pacientů. Neteř Geli Raubalová, s níž Hitlera navíc pojil pravděpodobný milostný vztah, spáchala sebevraždu. Vzdálená sestřenice Aloisie Veitová byla duševně nemocná a stala se obětí nacistického programu eutanazie. A bez poskvrny nebyl ani Hitlerův nevlastní bratr Alois či oportunistický synovec William Patrick, který nejdříve využil moci svého strýce, aby se následně v USA vydal do boje proti nacistickému Německu. 
     Přízrak U-513 / The Ghost of U-513 - 11.4.2016 - 20:00 - 50 min. 

    Největším ohrožením spojeneckého loďstva za druhé světové války byly nacistické ponorky. Veleli jim prvotřídní kapitáni, mnohdy podivíni, kteří byli ale schopni potápět několik lodí měsíčně. Příběh ponorky U-513 demonstruje tvrdé podmínky, se kterými se potýkali němečtí námořníci. Současní nadšenci se snaží vydávat po jejich stopách a odhalit jejich tajemství. 

    [b]Záhadný Hess / The Hess Enigma
     - 18.4.2016 - 20:00 - 50 min. 

    Rudolf Hess byl podivín. Věřil, že dokáže svými myšlenkami hýbat předměty a že Velká Británie uzavře s Hitlerem separátní mír. Jeho dobrodružná cesta na západ neskončila mírem, ale jeho uvězněním. Spojenci Hesse nikdy nepropustili, dožil se téměř pádu železné opony a svůj život skončil dobrovolně sebevraždou. Hessova osobnost je plná záhad a tajemství, ovšem jeho antisemitské zákony se staly základem nacistických zvěrstev. 

    Pacient Hitler / Patient Hitler - 25.4.2016 - 20:00 - 50 min. 

    Adolf Hitler měl být vrcholným představitelem nadřazené rasy, vzorem tělesného a duševního zdraví. Za maskou dokonalosti se však skrýval nemocný člověk závislý na pochybném koktejlu injekcí, pilulek a posilujících prostředků. Jeho osobní lékař Theodor Morrel byl mnohými kolegy považován za šarlatána, ale Hitler na něho nedal dopustit. Hitler užíval ohromné množství léků, kromě jiného i jed na krysy a technický olej. I když to zní neuvěřitelně, Hitler byl až do své smrti v dobré duševní kondici. Fyzicky na tom byl hůře, trápily ho Parkinsonova choroba a srdeční a trávící obtíže. 

    Nacistické zlato / Nazi Gold - 2.5.2016 - 20:00 - 50 min. 

    V roce 1945 byli Němci v koncích. Spojenci se nezadržitelně valili přes západní německou hranici do všech částí země. Očekávali, že se jim nepřítel postaví k poslednímu pokusu o odpor v Alpách. Do velehor se stahovaly nejenom elitní jednotky, ale také sem byly přiváženy uloupené židovské poklady a umělecká díla z celé Evropy. Dodnes se hledáním Hitlerova zlata zabývají stovky nadšenců, kteří věří, že se jim podaří najít bájné poklady nedozírné hodnoty. 

    Sebevražedné mise / Deadly Missions - 9.5.2016 - 20:00 - 50 min. 

    Některé klíčové bitvy probíhají tajně. Bývají to útoky na území nepřítele, podrobnosti o nich jsou utajovány dlouho před i po jejich provedení. Zvláštní operace druhé světové války byly misemi až sebevražednými. Atentátníci, kteří měli zabít říšského protektora Heydricha, věděli předem, že akci nejspíše nepřežijí. Esesák Skorzeny naopak nejenže italského vůdce Mussoliniho osvobodil, ale tímto činem se proslavil a mnoho let po válce žil v bohatství a spokojeně. Méně známý případ tajného agenta mezi tisíci německých vojáků na Krétě a akce záškodníků před koncem války dávají také nahlédnout pod pokličku tajných nacistických a spojeneckých operací.     
    Media Info:
    Formát: MPEG-TS 
    Velikost souboru: 1,38 GiB 
    Duration/String: 50mn 2s 
    Celkový BitRate: 3 946 Kbps 

    Video 
    ID: 256 (0x100) 
    MenuID/String: 1 (0x1) 
    Formát: AVC 
    Formát/: Advanced Video Codec 
    Format_Profile: Main@L3.1 
    Format_Settings_CABAC/String: Ano 
    Format_Settings_RefFrames/String: 2 frame 
    Format_Settings_GOP: M=4, N=50 
    CodecID: 27 
    Duration/String: 50mn 3s 
    Bit rate: 3 500 Kbps 
    Šířka: 1 280pixely 
    Výška: 720pixely 
    Poměr stran: 16:9 
    Frame rate: 25,000 fps 
    ColorSpace: YUV 
    ChromaSubsampling: 4:2:0 
    BitDepth/String: 8 bits 
    ScanType/String: Progressive 
    Bits/(Pixel*Frame): 0.152 
    StreamSize/String: 1,27 GiB (92%) 

    Audio 
    ID: 257 (0x101) 
    MenuID/String: 1 (0x1) 
    Formát: AAC 
    Formát/: Advanced Audio Codec 
    Format_Version: Version 4 
    Format_Profile: LC 
    MuxingMode: ADTS 
    CodecID: 15 
    Duration/String: 50mn 2s 
    Bit rate: 130 Kbps 
    Kanál(y): 2 kanály 
    Channel positions: Front: L R 
    Sampling rate: 44,1 KHz 
    Video delay: 23ms 
    StreamSize/String: 46,4 MiB (3%) 

    Menu 
    ID: 4096 (0x1000) 
    MenuID/String: 1 (0x1) 
    Duration/String: 50mn 2s 
    List/String: 256 (0x100) (AVC) / 257 (0x101) (AAC) 
    ServiceName: Service01 
    ServiceProvider: FFmpeg 
    ServiceType: digital television








    milanuska, vydo,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.277 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 17:20
    sql

    TOPlist